©2016 Vitamine Blij - Algemene voorwaarden

ravebra

 

Wat nou Free The Nipple; show your bra! Zomerse hitte wordt nog heter met de RaveBra van Vitamine Blij. Want zeg nou zelf, het liefst dans je toch gewoon in je ondergoed? Bij RaveBra pimp je je ondergoed tot een ware raveoutfit met kralen, bloemen, veren, stoffen en meer. Wij regelen de bh’s en topjes, jij doet de rest!

 

Dit concept is er ook als Alohabra!

 

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn. Je voelt je er Vitamine Blij want, er is veel zoneschijn.

Gestrand op een onbewoond eiland moet je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Geheel in stijl maak je je eigen bikinitop met schelpen. Vitamine Blij zorgt voor het Hawaiiaanse tintje - TralalaALOHA!

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now