©2016 Vitamine Blij - Algemene voorwaarden

Hoopdance les voor beginners in Zeeland

POPULAIRE SPORT HOOPDANCE BINNENKORT IN YERSEKE

 

Hoepel jezelf fit en blij net als Michelle Obama en Kelly Osbourne

 

De populaire fitnessrage Hoopdance komt ook naar Zeeland. Vanaf maart starten er small group hoopdance classes voor beginners in Myoides Gym in Yerseke. Hierbij leer je de beginselen van Hoopdance: dansen op muziek en hoepelen, niet alleen om je middel, je leert allerlei leuke trucjes en dans-moves met een hoelahoep.

De lessen worden gegeven door Eva Hoops, de drijvende kracht achter internationaal opererend entertainmentbureau Vitamine Blij en gecertificeerd hoelahoep docente. 

 

In 2016 ontdekte Eva hoopdance. Sindsdien verzorgt ze met Vitamine Blij ook hoepel workshops én led- en vuurshows.

Hoepelen heeft haar leven ingrijpend verbeterd, niet alleen qua fitheid maar ook qua mind-set. Door de balans die ze terug in haar leven kreeg dankzij hoopdance besloot ze terug naar haar geliefde Zeeland te verhuizen om te genieten van de rust en ruimte die in de grote stad zo mistte. 

Sinds 2018 is Eva Hoops gecertificeerd Hoop Love Coach. Toen ze met de teacher training startte, was ze net terug naar haar roots in Zeeland verhuisd. Vanuit Yerseke werkt ze nu aan alle activiteiten die Vitamine Blij verzorgt op festivals en events in binnen- en buitenland. En in Yerseke start ze nu ook met de hoopdance cursus voor beginners.

 

"Elke keer dat je hoepelt, heb je een hele leuke work-out op muziek, met steeds nieuwe dingen die je spelenderwijs leert. Terwijl je onbewust ook 600 calorieën per uur verbrandt. Ik kan niet wachten mijn passie met jou te delen!" 

 

Geniet van de ontspanning, work-out en de balans die je van hoepelen krijgt. Doordat het – zoals dans – een creatieve sport is, maakt het je extra blij!  Nieuwsgierig geworden? Het beste kun je het plezier dat hoopdance je geeft zelf ervaren!

 

Daarom zijn er proeflessen op 5, 7, 12 en 14 februari van 10.30-11.30 uur om te ontdekken hoe leuk hoepelen is.
Kosten zijn €10,- per (proef)les. Gebruik van hoepels in allerlei soorten en maten inbegrepen.

Als je je inschrijft voor de 8-weekse hoopdance cursus die start vanaf 5 maart dan krijg je geld van de proefles terug.

De 8-weekse hoelahoep cursus in Zeeland start 5 maart en is op dinsdagen en donderdagen van 10.30 -11.30 uur en kost €80,- voor 8 weken. Volg via het facebook event evt. updates: www.facebook.com/events/344964019680060

 

Aanmelden: mail eva@vitamineblij.nl om je op te geven voor een proefles of voor meer informatie over een workshop, cursus of optreden van Eva Hoops / Vitamine Blij.


 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now