top of page

Merk activatie

Vitamine Blij is ook inzetbaar voor merkactivitatie. Dit doen we met veel creativiteit en plezier. Een betrouwbare partner voor de juiste introductie van je merk.

Kenmerkend voor onze merkactivaties zijn creativiteit, sfeer, doelgerichtheid en professionaliteit. Voor een merkactivatie maken wij vaak een concept op maat; afgestemd op het merk, de doelgroep en jouw wensen. Omdat Vitamine Blij daarnaast ook actief is op het gebied van randprogrammering voor festivals, hebben wij veel bestaande conceptideeen en rekwisieten die eventueel ook bij een merkactivatie goed van pas komen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat je inspireren door onze energie!

De volgende merken gingen je voor:
 
Into The Woods

Into The Woods

Interactief openingsritueel met bezoekers: poort knutselen met eerste aanwezigen die met theatrale show en knal van veren kanon werd gepresenteerd.

Men at Work

Men at Work

Vitamine Blij ontwikkelde en regelde het entertainment voor de re-opening van de MenAtWork winkel in Utrecht én de productie en het programma (vette live painting by Donker Collective, funky beats by DJ Doodleuk) voor de opening van de nieuwe MenAtWork store op de Lijnbaan in Rotterdam.

Lipton merkactivatie

Lipton merkactivatie

Organisatie van Openingsritueel voor Solar Weekend Festival met partnership Lipton. We deelden Lipton zonnebrillen en shirts aan alle deelnemers uit om ze safe te laten starten met het ballonnengevecht. Grote verrassing: de waterballonnen waren onaangekondigd gevuld met verfwater! Een kleurrijk spektakel.

Entertainment Sziget Express

Entertainment Sziget Express

Vitamine Blij verzorgde het entertainment in de Sziget Express voor het eerst in 2015 voor BK Shoes. VICE legde alles vast. In opdracht van VICE ontwikkelde we branded entertainment. Merk-activatie van BK SHOES ism VICE in de Sziget Express. Sinds 2015 verzorgen we het entertainment in de sziget express.

Weleda merkactivatie

Weleda merkactivatie

In opdracht van Branding a better World: merkactvatie bij markten voor: Weleda - skin food campagne (Branding a Better world wint in 2016 bronzen Esprix met deze campagne).

merkactivatie bavaria solar

merkactivatie bavaria solar

Merkactivatie voor Bavaria tijdens Solar Weekend. Bezoekers werden gestyled en geglitterd door Vitamine Blij en zij zongen met de live Rockaraoke band in Bavaria De Kroeg de sterren van de hemel!

merkactivatie mooi pr

merkactivatie mooi pr

Vitamine Blij met Het Schrijfmeisjientje voor Mooi PRbureau bij de opening van het nieuwe merk ambassadeur van Hunkemöller in Berlijn!

merkactivatie nedap

merkactivatie nedap

schrijfmeisjientje

Strafwerk

Strafwerk

bottom of page