Over ons

Al sinds 2011 ontwikkelt Vitamine Blij creatieve concepten voor festivals, (bedrijfs)evenementen en meer. Daarnaast is Vitamine Blij een creatief boekingskantoor met vele acts, acteurs en modellen in haar bestand.
 

Vitamine Blij verblijdt en verbindt creatieven, kunstenaars & festivalorganisaties.


Onze concepten zijn creatief, verbindend en altijd vrolijk.
Dit doen we met concepten op maat en met onze bestaande concepten. Vitamine Blij geeft de bezoeker iets mee; een bijzondere boodschap, een speciaal item of allebei.

Vitamine Blij weet als geen ander waar bezoekers blij van worden en hoe een creatief concept daadwerkelijk iets toevoegt aan een evenement. Niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar ook door onderzoek.

Wij hebben onderzoek gedaan naar de rol van creatieve randprogrammering bij evenementen en de behoefte van de bezoeker. Met deze kennis en ervaring zijn onze concepten vormgegeven en door de jaren heen verder gefinetuned.

Met een groot eigen netwerk en een getraind personeels-bestand is Vitamine Blij een professionele partner voor het gehele creatieve programma bij een evenement.

Door onze uitgebreide ervaring en eigen projectleiders werken we zelfstandig; met een gerust hart kun je het gehele of een deel van het randprogramma aan Vitamine Blij overlaten.

Vitamine Blij kenmerkt zich ook als promotiepartner. Via onze eigen Facebook, Twitter, Instagram met vele enthousiaste volgers promoten wij mee met onze opdrachtgevers. Dit doen we voorafgaand aan het evenement, tijdens het evenement en na afloop. Daarnaast is ons personeelsbestand van meer dan 200 mensen altijd nauw betrokken bij de promotie van onze activiteiten en daarmee ook jouw evenement. Zij promoten mee voor het evenement waar Vitamine Blij een rol speelt door het uitnodigen van vrienden en het delen van informatie via sociale media.

Maar er is meer!
Naast creatieve concepten op evenementen doet Vitamine Blij meer:

 

creatief leider voor festivals en evenementen;

projectmanagement randprogramma;

styling van personeel;

aankleding van evenementen of een area bij een evenement;

aankleding van een set, bijvoorbeeld voor een fotoshoot of videocampagne;

merkactivatie

leveren van (creatief) personeel;

leveren van modellen, bijvoorbeeld voor een fotoshoot

leveren van acteurs, bijvoorbeeld voor een commercial of videocampagne.

 

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op!