top of page

hoelahoep area


Leen hoelahoeps op festivals

Hoelahoepen is super leuk, heel gezond én weer helemaal in. Veel Vitamine Blijers zijn professioneel hoopdance performer dus we kunnen heel vaak mensen verblijden met onze hoepelplek op festivals.

We maken onze (lichtgevende) hoelahoeps helemaal zelf (zie www.ledhoepel.nl!).

We verzorgen op jou evenement of festival dan ook met veel plezier een hoelahoep area met belachelijk veel hoepels, waarbij we iedereen welkom heten en hen met liefde kennis laten maken met hoepelen en hoopdance. Jong en oud is welkom bij onze hoepel area, waar iedereen ten alle tijde een hoelahoep kan lenen maar op vaste tijden ook mee kan doen aan een van de hoopdance workshops. Deze workshops kunnen we verzorgen voor beginners maar ook voor intermediates.

Het leukste is een combiboeking waarbij de docent later tijdens het event een hoopdance performance verzorgt. Dit kan met een vuurhoepel of lichtgevende hoepel. Zowel on stage of in het publiek. Ook een performance ingestudeert met de cursisten is mogelijk.

bottom of page