top of page

Hoelahoep workshop


Leuke hoepel workshops op alle niveau's voor kids of volwassenen voor jullie bedrijfsevenement, teamdag, bedrijfsuitje, business to business events, festival of particuliere feesten en partijen.


We verzorgen met plezier hoepel workshops voor kids of volwassenen voor je festival, bedrijfsevenement of voor particuliere feesten en feestjes. Een hoepel area, met vrij inloop of juist een hoepel workshop van 1, 1,5 of 2 uur met flowjam tussendoor of achteraf.


Ook verzorgen we met plezier hoepel workshops bij kinderfeestjes, waarbij de jarige een hoelahoep kado krijgt na de workshop. Ook ouders kunnen bij deze leuke interactieve workshop actief meedoen, of juist even op adem komen terwijl de kinderen worden geïnspireerd met nieuwe trucjes en dansplezier.Als eigenaar van entertainment-bureau Vitamine Blij verzorgt Eva Hoops entertainment bij veel events. Naast performer is Eva ook gecertificeerd hoelahoep docente middels de Hoop Love Coach Teacher Training die ze in 2018 heeft afgerond én gecertificeerde circusdocent middels de BIC (begeleider in de circuskunsten) die ze in 2020 heeft afgerond.

Eva Hoops deelt met liefde haar passie voor hoepelen. Dankzij jarenlange ervaring in het begeleiden van workshops en groepen mensen met Vitamine Blij en door ervaring als circusdocent bij Circus Rotjeknor (sinds 2020) wordt iedereen in de workshops betrokken en gestimuleerd om mee te doen op zijn/ haar niveau.


Ook mogelijk in combinatie met maak je eigen-hoelahoep workshop.

Ook mogelijk in combinatie met het maken van een gezamenlijke show.

Ook mogelijk in combinatie met bio- glitter en schmink

Ook mogelijk in combinatie met hoelahoep LED show of hoelahoep VUUR show.

Comments


bottom of page